• Solid Software Solutions

  Innovatieve oplossingen zijn vooral binnen de software wereld een must. Wilt u ook voorsprong door innoverende oplossingen? Alle medewerkers van Solid Software Solutions hebben jarenlange projectervaring. Door die ervaring kunnen zij zich snel inleven in nieuwe projecten, in elke denkbare branche.

  De projecten die wij uitvoeren zijn qua platform zeer divers; Windows, Web, Cloud en Mobile behoren tot de mogelijkheden. Doordat onze projecten zijn gebaseerd op dotNET technologie, zijn onze medewerkers echte specialisten op dit gebied.

 • Clienten

  Rijkswaterstaat   ING   Interpolis   Achmea   TNO   Rabobank   Getronics   Ordina   People Partners   ETTU   Priva   DESC   VACO   Tommy Hilfiger   VTI   Amadeus  

 • ONZE VISIE: Uw succes

  Het primaire doel van Solid Software Solutions is uw succes. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat er geen betere reclame is dan het leveren van uitstekend werk.

  Onze medewerkers zijn gedreven om uw idee├źn om te zetten naar functionerende software. Hierbij houden ze alle facetten van software ontwikkeling in de gaten, van gebruiksgemak to beheersbaarheid.

  Het succes van uw product bepaald ons succes!

 

Werkwijze

Sx3 heeft al sinds 1999 ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk software. Tijdens het proces geeft u zelf aan wat uw wensen en eisen zijn. Hierbij wordt ook rekening gehouden met uw budget. Wij kunnen u helpen met het formuleren van uw behoeften. Uw wensen en doelstellingen worden door ons omgezet naar software die aan uw eisen voldoet.

Disciplines

Door de verscheidenheid aan clienten zijn onze medewerkers ervaren in meerdere disciplines. Naast kantoorautomatisering moet hierbij gedacht worden aan real-time systemen en high performance applicaties. Bij deze verschillende soorten systemen ligt de complexiteit in de grootte hoeveelheid gegevens of juist in de tijdigheid van de gegevens.

Platformen

Voor onze klanten hebben we systemen ontwikkeld op diverse platformen. Zo zijn er applicaties voor het windows plaform, web en mobile apparaten.
lees meer