• Solid Software Solutions

  Innovatieve oplossingen zijn vooral binnen de software wereld een must. Wilt u ook voorsprong door innoverende oplossingen? Alle medewerkers van Solid Software Solutions hebben jarenlange projectervaring. Door die ervaring kunnen zij zich snel inleven in nieuwe projecten, in elke denkbare branche.

  De projecten die wij uitvoeren zijn qua platform zeer divers; Windows, Web, Cloud en Mobile behoren tot de mogelijkheden. Doordat onze projecten zijn gebaseerd op dotNET technologie, zijn onze medewerkers echte specialisten op dit gebied.

 • Clienten

  Rijkswaterstaat   ING   Interpolis   Achmea   TNO   Rabobank   Getronics   Ordina   People Partners   ETTU   Priva   DESC   VACO   Tommy Hilfiger   VTI   Amadeus  

 • ONZE VISIE: Uw succes

  Het primaire doel van Solid Software Solutions is uw succes. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat er geen betere reclame is dan het leveren van uitstekend werk.

  Onze medewerkers zijn gedreven om uw idee├źn om te zetten naar functionerende software. Hierbij houden ze alle facetten van software ontwikkeling in de gaten, van gebruiksgemak to beheersbaarheid.

  Het succes van uw product bepaald ons succes!

 

Adres

Dit zijn onze contactgegevens:
Adres:
Sx3 BV
Jaagpad 33
4871 JC Etten-Leur

Contact

Mocht u vragen hebben over hoe wij u van dienst kunnen zijn neem dan contact met ons op. Dit kan het gemakkelijkst door ons te mailen. Dit kan hier