• Solid Software Solutions

  Innovatieve oplossingen zijn vooral binnen de software wereld een must. Wilt u ook voorsprong door innoverende oplossingen? Alle medewerkers van Solid Software Solutions hebben jarenlange projectervaring. Door die ervaring kunnen zij zich snel inleven in nieuwe projecten, in elke denkbare branche.

  De projecten die wij uitvoeren zijn qua platform zeer divers; Windows, Web, Cloud en Mobile behoren tot de mogelijkheden. Doordat onze projecten zijn gebaseerd op dotNET technologie, zijn onze medewerkers echte specialisten op dit gebied.

 • Clienten

  Rijkswaterstaat   ING   Interpolis   Achmea   TNO   Rabobank   Getronics   Ordina   People Partners   ETTU   Priva   DESC   VACO   Tommy Hilfiger   VTI   Amadeus  

 • ONZE VISIE: Uw succes

  Het primaire doel van Solid Software Solutions is uw succes. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat er geen betere reclame is dan het leveren van uitstekend werk.

  Onze medewerkers zijn gedreven om uw ideeƫn om te zetten naar functionerende software. Hierbij houden ze alle facetten van software ontwikkeling in de gaten, van gebruiksgemak to beheersbaarheid.

  Het succes van uw product bepaald ons succes!

 

Nico Maas

Nico Maas is met ruim 11 jaar ervaring op zowel traditionele als moderne Microsoft omgevingen inzetbaar als echte .Net specialist. Door zijn commerciƫle opleiding is Nico altijd op zoek naar het beste resultaat en de toegevoegde waarde voor de klant. Zijn specialismes zijn business intelligence in een rijke dynamische applicatie.

Rogier van de Roer

Rogier van de Roer heeft als software ontwikkelaar een uitgebreide kennis opgebouwd van Microsoft producten. Hierdoor kan hij goed bepalen welke techniek aansluit bij het softwarevraagstuk. Door zijn rustige persoonlijkheid heeft hij het vermogen om zaken zowel voor de business als voor IT-ers helder te formuleren.